___ Leven in de brouwerij
Een van onze grote passies in de wereld van de horeca is bier. In alle soorten, maten en smaken!
Wat niet veel mensen weten is dat je gerechten ook goed en heel erg leuk kan combineren met speciaalbieren. Peter Ian is hiervoor zelfs bezig met een opleiding tot biersommelier. We zijn altijd op zoek naar de leukste en spannendste combinaties en bij ons belevingsmenu hebben we zelfs bij elk gerecht een mooie match voor u geselecteerd.
Wij zijn altijd op zoek naar leuke regionale samenwerkingen en we hebben een voorliefde voor gave bieren uit ons eigen koude kikkerlandje. We hebben inmiddels altijd +\- 80 verschillende bieren in huis.
Vraag gerust eens naar het verhaal achter het flesje of blikje!
Onder de naam Rock On Brewing brouwen we zelf ook eigen bieren. De Azacca Staredown was de allereerste en is ontstaan in samenwerking met Gula uit Meppel. Deze kneiter van een NEIPA is heerlijk fris en tropisch. Ons 2e bier is en Quadrupel met de naam: Quadmiraal. een samenwerking met Pigs&Bears Brewing uit Wolvega. Een spiced Quadrupel kwam er uit de ketel. Donker, kruidig en super gastronomisch door de specerijen te combineren met onze gerechten.
Natuurlijk zijn beide te bestellen in ons restaurant maar ook zeker te koop voor thuis.
Robuust heeft ook een eigen bierclub. We brengen de leden uit de regio elk seizoen een leuk pakket van 8 bieren thuis. Altijd een mooie mix van verschillende stijlen en we gaan uiteraard met het seizoen mee. Verwacht hier geen standaard bieren die je overal kan halen maar wij selecteren juist exclusieve bieren, eenmalige brouwsels of compleet nieuwe bieren.
Lid worden? Leuk! Laat het ons weten!